Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
sås | ||
1 clove | Vitlök | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Chili | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Paprika | |
Köttet | ||
4 pc. | Bakpotatis | |
1 pc. | Citron | |
400 g | Morötter | |
1 pc. | Rosmarin - färsk | |
2 pc. | Gul lök | |
2 tsp | Fänkål Krydda | |
800 g | Fläskfilé | |
4 clove | Vitlök |
Bryn köttet i panna först och lägg i en ugnsform. Skiva bakpotatisen i 1 cm tjocka skivor och lägg runt köttet. Släng även i morötter, lök, vitlök , pressad citron och kryddor i samma form. Kör i ugnen på 150 grader tills köttet når 65 grader.
Sås Blanda creme fraishe, chili, vitlök, paprika och lite lime. Smaka av med salt.