Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
100 g | Getost, Chevre | |
320 g | Ruccolasallat | |
0,5 pc. | Päron Kaiser | |
0,25 dl | Valnötter | |
Vinägrett | ||
0,25 dl | Vit balsamvinäger | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
0,75 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
0,25 pc. | Päron Kaiser | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tbsp | Strösocker |
Vinägrett: Blanda vinäger, finhackad vitlök och socker. Häll långsamt i olja under omrörning. Skala och finhacka päron och blanda ner.
Tillsätt finhackad persilja. Smaka av med salt och peppar och ställ den åt sidan.
Sallad: Sätt ugnen på 150 grader. Blanda valnötter med lite olja och salt i en skål och häll ut på en långpanna. Rosta i ugnen 5-10 minuter och låt sedan svalna.
Tvätta och torka rucolan. Blanda den med vinegrette. Häll på valnötter, skivat päron och smula över getost. Servera på kylda tallrikar.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta