Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
1 dl | Räkor i Lake | |
250 g | Broccoli | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
3 dl | Grönsaksbuljong | |
400 g | Fiskgrytbitar | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
2 pc. | Avokado | |
0,5 g | Saffran | |
3 dl | Syrad Grädde | |
1 dl | Risoni | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör |
Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar. Tärna fisken, skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta, utan att den tar färg. Tillsätt sen saffran och fräs ytterligare ca 1 min. Häll på vin och buljong, låt sjuda ca 10 min. Tillsätt den syrade grädden och sjud ytterligare ca 5 min.
Dela broccolin i små buketter. Tillsätt broccoli och tärnad fisk, sjud ca 5 min. Rör i räkor, sockerärter och risonin. Salta och peppra.
Toppa grytan med tärnad avokado.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria