Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
3 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
Köp hem | ||
400 g | Halloumi | |
1 pc. | Paprika | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
2 pc. | Zucchini |
Sätt ugnen på 225 grader grillvärme.
Skala och finhacka vitlök och en halv kruka basilika. Skölj och tärna zucchini och paprika.
Hetta upp olja i en gryta som tål ugnsvärme. Fräs grönsakerna med vitlök, basilika, spiskummin, paprikapulver, salt och peppar. Tillsätt körsbärstomater och låt ratatouillen småkoka i ca 15 min.
Skär halloumin i skivor och fördela över ratatouillen. Sätt in i ugnen i ca 5 min tills halloumin har fått en fin gyllenbrun yta.
Strö basilikablad över och servera med t. ex. ris eller ett gott bröd.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria