Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
600 g | Torskrygg | |
0,75 tsp | Salt | |
Karamelliserade tomater | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 krm | Salt | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 tsp | Strösocker | |
Tillbehör | ||
800 g | Potatis Fast | |
Pesto | ||
50 g | Valnötter | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
150 g | Fetaost |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Karamelliserade tomater: Skölj tomaterna och ta bort alla gröna kvistar. Lägg tomaterna på ett ugnssäkert fat med bakplåtspapper i botten.
Ringla över olja. Strö över socker och salt, rör om ordentligt med händerna. Tillaga i ugnen ca 10 minuter.
Pesto: Skölj basilikan. Finhacka basilika och valnötter och lägg i en skål. Smula ned fetaosten i skålen och tillsätt lite olja. Rör om ordentligt.
Fisk: När tomaterna är klara, ta ut dem ur ugnen och lägg torsken på toppen av tomaterna. Salta fisken.
Fördela peston över fisken. Tillaga ytterligare ca 15 minuter i ugnen tills fisken är färdig.
Potatis: Pressa den kokta potatisen i en potatispress.
Servera fisken med pressad potatis och de karamelliserade tomaterna
Näringsvärde: Kcal: 520 Fett: 23 g Protein: 38 g Kolhydrater: 37 g
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana