Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Rapsolja | |
100 g | Fetaost | |
1,5 tsp | Salt | |
8 dl | Standardmjölk | |
250 g | Spenat Hackad Fryst | |
3,5 dl | Vetemjöl | |
5 pc. | Ägg | |
Sallad | ||
1 dl | Kalamataoliver | |
600 g | Vanliga Tomater | |
1 pc. | Rödlök | |
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Vinäger | |
50 g | Fetaost | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tbsp | Basilika - färsk | |
0,5 dl | Olivolja |
Tina spenaten. Vispa äggen tillsammans med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa tills smeten känns jämn.
Häll i resten av mjölken och lägg i spenaten, smula i fetaosten. Smaka av med salt och blanda i rapsoljan. Låt svälla 5 minuter. Stek i teflonpanna med lite smör & rapsolja.
Skär tomat och rödlök i bitar eller skivor. Blanda i en skål med oliver. Blanda ihop dressingen och häll den över grönsakerna. Servera pannkakorna med salladen.
Näringsvärde: Energi (kcal) 731,9, Protein (g) 31,4, Fett (g) 40,9, Kolhydrater (g) 56,7
Photo:
Linnea Swärd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria