Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Ströbröd | |
0,5 pc. | Gul lök | |
3 dl | Creme Fraiche | |
600 g | Nötfärs | |
3 g | Blandsvamp | |
1 krm | Salt | |
200 g | Kantareller | |
1 pc. | Schalottenlök |
Blanda färs med ströbröd. Riv lök på ett rivjärn och blanda i. Krydda med salt och peppar.
Forma färsen till biffar. Stek dem i en stekpanna så att de får färg. Hacka schalottenlök fint och lägg ner i stekpannan.
Hacka svamp och lägg ner. Låt fräsa så att den får färg.
Häll i crème fraiche och sherry. Låt såsen puttra och vänd biffarna. Smaka av såsen med salt och peppar.
Servera gärna med kokt potatis och sockerärtor.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt