Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
250 g | Vanliga morötter | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
200 g | Basmatiris | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Lax | ||
1 tsp | Salt | |
500 g | Laxfilé | |
0,5 pc. | Citron | |
0,5 tbsp | Spiskummin | |
0,5 dl | Tomatketchup | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
2 tsp | Chipotlepasta |
Sätt ugnen på 175 grader.
Lax: Lägg tinade laxfiléer tätt ihop i en ugnsfast form. Blanda ihop ketchup, chipotlepasta, honung, spiskummin, citronskal och saft i en skål. Bred pastan över laxfiléerna och sätt in i ugnen ca 15 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skär morötterna i tunna stavar. Koka morötterna ca 5 min. Tillsätt haricots vertsen och koka ytterligare ca 1 min. Sila av vattnet och tillsätt en liten klick smör och pressa i en liten vitlök. Smaka av med lite salt.
Servera den chipotlegratinerade laxen med ris och lättkokta grönsaker.
Näringsvärde: 510 kcal, 30 g protein, 18 g fett, 56 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel