Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Salade César | ||
100 g | Formfranska | |
140 g | Bacon Tärnat | |
2 pc. | Romansallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Parmesanost | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
Dressing | ||
1 pc. | Citron | |
2 tsp | Sherryvinäger | |
4 pc. | Sardeller | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
3 dl | Majonnäs | |
75 g | Parmesanost | |
2 tbsp | Mellanmjölk |
Mixa dressingens alla ingredienser till en sås i en matberedare eller med en stavmixer, men inte för slätt. Smaka av ordentligt med salt och citronsaft.
Stek brödskivorna i olja i en stekpanna eller ugnstorka dem till krutonger.
Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i en panna med smör eller olja. Stek bacontärningarna och låt rinna av. Blanda salladens alla ingredienser i en stor skål. Toppa med dressing, hyvlad parmesan, och grovmalen svartpeppar och persilja.
Ett recept från restaurang Le Rouge
Photo:
Roland Perss on