Skip to main content
Salade César

Salade César

30 minEasy
552,95 kr
4 portions 76,40 kr per portion
Hemligheten bakom en god ceasarsallad? Dressingen.

Salade César
100 gFormfranska
140 gBacon Tärnat
2 pc.Romansallat
1 tbspOlivolja
200 gParmesanost
0,25 pc.Persilja - färsk
600 gFärsk kycklingfilé
Dressing
1 pc.Citron
2 tspSherryvinäger
4 pc.Sardeller
1 cloveVitlök Vanlig
3 dlMajonnäs
75 gParmesanost
2 tbspMellanmjölk
Instructions
1

Mixa dressingens alla ingredienser till en sås i en matberedare eller med en stavmixer, men inte för slätt. Smaka av ordentligt med salt och citronsaft.

Stek brödskivorna i olja i en stekpanna eller ugnstorka dem till krutonger.

Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i en panna med smör eller olja. Stek bacontärningarna och låt rinna av. Blanda salladens alla ingredienser i en stor skål. Toppa med dressing, hyvlad parmesan, och grovmalen svartpeppar och persilja.

Ett recept från restaurang Le Rouge

Photo:

Roland Perss on