Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Matolja | |
1 kg | Fläskkarré | |
3 tbsp | Tomatketchup | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
2 clove | Vitlök | |
2 tbsp | Rökt paprikapulver | |
1 tbsp | Spiskummin | |
0,5 dl | Vinäger |
Finhacka lök och vitlök. Blanda löken med med ketchup och kryddor och gnid in köttet med blandningen. Låt stå i kylen i en timme.
Ta ut och salta köttet, bryn det i en gryta med lock som tål att stå i ugnen. Häll i vinäger och vatten. Lägg på locket och sätt in i ugnen på 125° i ca 5 timmar. Det är klart när du kan ”dra” isär köttet med hjälp av en gaffel.
Riv ner hela köttbiten med gaffel, blanda med marinaden och smaka av med salt och peppar. Servera med BBQ-sås, bröd och coleslaw.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria