Skip to main content
Mango lassi
Mari Bergman

Mango lassi

10 minEasy
161,75 kr
2 portions 16,20 kr per portion
Lassi är en yoghurtdryck som ursprungligen kommer från Punjab i Indien. Den dricks ofta som en måltidsdryck men passar utmärkt att dricka både till frukost och mellanmål.

Mango lassi
0,5 krmKardemumma Mald
2 tspHonung Flytande
3 dlMango Fryst
1 dlStandardmjölk
2 dlYoghurt Naturell
2 krmTorkad gurkmeja
Topping
0,1 pc.Mynta - färsk
0,5 krmKardemumma Mald
2 tspMandlar
2 krmRiven kokos
Instructions
1

Mango lassi: Mixa yoghurt, mango, mjölk, honung, gurkmeja och kardemumma i en blender.

2

Topping: Finhacka mandlar och mynta och blanda med kokosflingor och kardemumma.

3

Häll upp mango lassin i glas och toppa med mandelsmulet. Drick och njut!

Photo:

Nurlan Emir