Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Halloumi | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
2 dl | Salsa | |
2 dl | Rapsolja | |
200 g | Pancetta |
Skiva halloumin i 1 centimeter tjocka stavar. Torka stavarna torra med hushållspapper och lägg dem på en skärbräda. Linda 1-2 stycken pancettaskivor runt varje halloumistav.
Hetta upp 1 centimeter olja i en stekpanna och fritera halloumistavarna i omgångar, i cirka 2 minuter per sida. Lägg över dem på hushållspapper och låt överflödigt fett rinna av. Halloumin släpper mycket vätska i oljan så den behöver bytas ut till ny olja när hälften av stavarna är friterade.
Lägg upp alla halloumifries på ett fat, strö över lite hackad persilja och servera med chipotlesalsa.
Photo:
Roland Persson