Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Cottage cheese Naturell | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Dragon - torkad | |
75 g | Getost, Chevre | |
1 pc. | Gul lök | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Morötter | |
250 g | Fryst Bladspenat | |
4 pc. | Lasagneplattor |
Sätt ugnen på 175°. Skala och grovriv lök och morot. Fräs detta mjukt i olivolja.
Tillsätt spenat, hackade soltorkade tomater, crème fraiche och kryddor. Tillsätt någon msk vatten och låt puttra en kort stund. Smaka av med ca 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.
Varva lasagneplattor med spenatröran och keso. Börja och avsluta med spenatröra. Strö över chèvre och grädda i ca 25 min.
Handfast-minus: Spenatlasagne innehåller lasagneplattor, så du som äter enligt Handfast-minus får vänta tills du uppnått viktbalans innan du lagar den. Handfast: Lägg upp en handflatestor bit lasagne på tallriken, lägg till en knytnäve blandad grönsallad och en knytnäve rivna morötter. Servera med en knytnäve nybakat bröd.
Tips: Spenat är mycket näringsrikt och innehåller bland annat järn, kalcium, A- och C-vitamin samt omega 3-fettsyror. Ät gröna bladgrönsaker så ofta du kan. Det som blir över av lasagnen passar utmärkt i lunchlådan men går också bra att frysa och ta fram senare.
: Spenat är mycket näringsrikt och innehåller bland annat järn, kalcium, A- och C-vitamin samt omega 3-fettsyror. Ät gröna bladgrönsaker så ofta du kan. Det som blir över av lasagnen passar utmärkt i lunchlådan men går också bra att frysa och ta fram senare.