Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Basmatiris | |
1 tbsp | Olivolja | |
Köp hem | ||
100 g | Parmesanost | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
2 tbsp | Citron | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
125 g | Grönkål |
Värm ugnen till 175 grader.
Fräs grönkålen i lite olja så att den mjuknar. Lägg över grönkålen i en ugnsfast form. Torka ur pannan.
Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor. Hetta upp ny olja i stekpannan och bryn kycklingfiléerna på hög värme ca 1 min/sida så att de får en fin stekyta. Lägg kycklingen i formen över grönkålen.
Riv osten och blanda med grädde, kycklingfond, citronsaft, en nypa salt och peppar. Häll blandningen över kycklingen och gratinera i ugnen i ca 15 min.
Servera den parmesangratinerade kycklingen med t. ex. ris.
Näringsvärde: 672 kcal, 53 g protein, 28 g fett, 51 g kolhydrater
Photo:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko