Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Majonnäs | |
1 tbsp | Italiensk Salladskrydda | |
2 pc. | Vitlök | |
Pytt | ||
2 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Fetaost | |
4 pc. | Vanliga morötter | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
1 pc. | Vitkål | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
2 pc. | Paprika | |
Marinad | ||
1 dl | Olivolja | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
2 clove | Vitlök | |
1 tsp | Sambal Oelek |
Blanda till marinaden.
Skär köttet i tunna skivor och lägg det i marinaden, låt det dra ca 1 timme.
Skala morötterna och skär dem i smala stavar (ca 1 cm tjocka). Lägg i långpanna, salta lätt och låt gå i ugnen i ca 10 minuter.
Medan morötterna är i ugnen, strimla vitkålen. Lägg i en stekpanna och brässera i smör tills kålen mjunkat lite.
Ta ut morötterna, blanda i vitkålen.
Tärna paprikan och fetaosten samt skär löken och tomaterna i klyftor.
Lägg lök och paprika i långpannan. Täck med tomater och fetaost. Täck slutligen med köttet. Om det finns marinad kvar i skålen, häll detta över pytten i långpannan.
Stek i ugnen ca 20-30 minuter.
Blanda till såsen och servera till pytten.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge