Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kexbotten | ||
300 g | Digestive original | |
150 g | Smör | |
Cheesecakesmet | ||
1 dl | Vispgrädde | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
2,5 dl | Kvarg 10 procent | |
600 g | Färskost Naturell | |
3 pc. | Ägg | |
1 dl | Strösocker | |
1 dl | Majsstärkelse | |
200 g | Vit Blockchoklad | |
1,5 dl | Blåbär |
Sätt ugnen på 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör.
Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Förgrädda bottnen i mitten av ugnen i cirka 10 minuter och låt svalna.
Vispa philadelphiaost och kesella krämigt i en skål. Blanda i strösocker, majsstärkelse och vaniljsocker. Rör i ett ägg i taget och sist vispgrädde.
Bryt chokladen i bitar, smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda ner chokladen i smeten. Häll smeten över kexbottnen och strö över blåbär.
Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 40 minuter.
Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så att den inte blir för mörk.
Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i cirka 30 minuter.
3 Färskost Original 21% 200g Philadelphia