Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Övrigt | ||
100 g | Valnötter | |
75 g | Soltorkade Tomater | |
2 tbsp | Kapris | |
560 g | Vegetariska Bitar | |
850 g | Sojafärs | |
1 pc. | Aluminiumfolie | |
200 g | Tofu | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
370 g | Rödbetor Skivade | |
275 g | Hummus | |
100 g | Tångpärlor Citron | |
100 g | Sötmandel Spån | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
80 g | Cashewnötter Naturella | |
125 g | Rotfruktschips | |
550 g | Spisbröd | |
Havreprodukter | ||
250 ml | Havrebaserad matlagning | |
150 g | Mjölkfritt pålägg/matlagning | |
2 dl | Havredryck Naturell | |
2 dl | Havrefraiche | |
Kryddor och smaksättningar | ||
1,5 dl | Senap Grovkornig | |
1,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Potatismjöl | |
1 krm | Flingsalt | |
1 krm | Kryddpeppar Hel | |
2,5 dl | BBQ-sås Baby Ray | |
0,5 tbsp | Grönsaksbuljong Eko | |
1 dl | Ättiksprit | |
3 tsp | Grönsaksfond | |
2,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1,5 dl | Ströbröd | |
7 g | Lagerblad | |
2,5 dl | Strösocker | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
25 g | Margarin Veganskt | |
3 tsp | Sirap Agave | |
1,5 tbsp | Vitvinsvinäger | |
3,5 dl | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Kryddpeppar Malen | |
Frukt och grönt | ||
1 pc. | Dill - färsk | |
1 pc. | Zucchini | |
2 kg | Rotselleri, (2 st) | |
4 pc. | Rödlök | |
500 g | Morötter | |
1 pc. | Aubergine | |
2 pc. | Apelsin | |
1 pc. | Granatäpple | |
500 g | Brysselkål | |
2 kg | Potatis Fast | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
2 pc. | Gräslök - färsk | |
65 g | Ruccolasallat | |
50 g | Färsk ingefära | |
1 pc. | Krispsallat | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Äpple Granny Smith | |
1 pc. | Citron - Eko | |
2 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
65 g | Salladsmix |
Lägg in tofusillen i ättikslagen.
Lägg in auberginskivorna i ättikslagen.
Ugnsbaka rotsellerin.
Koka brysselkål och förvara i kylen.
Mixa ihop tomatröran till zucchinirullarna och förvara i kylen.
Rulla julköttbullarna och förvara väl plastade i kylen.
Tillaga Janssons frestelse.
Tillaga rödbetssalladen och förvara i en glasburk i kylen.
Julafton:
Mixa ihop senapskrämen till auberginesillen och gör den klar.
Lägg Oumphen i marinaden.
Tillaga brysselkålssalladen.
Tillaga apelsin- och granatäppelsalladen.
Griljera rotsellerin.
Koka potatis, hacka rödlök och gräslök.
Värm Janssons frestelse.
Stek julköttbullarna.
Tillaga ribs på Oumph.
Tillaga zucchinirullarna.
Gör iordning rotfruktschipsen med tångpärlor och havrekräm.
Ta fram hummus och knäckebröd. Duka upp till ett härligt julbord och njut av en fridfull jul.
Photo:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
2 Rotfruktschips 100g Gårdschips
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Grönsaksbuljong EKO 130g Biofood
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kryddpeppar Malen 40g Kockens
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Äpple Granny Smith 6-pack Klass1
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1