Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Äggstanning | ||
4 dl | Standardmjölk | |
0,5 tsp | Salt | |
4 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
Kålsallad | ||
0,25 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Olivolja | |
150 g | Vitkål | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
0,25 tsp | Salt | |
200 g | Vanliga morötter | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger | |
150 g | Vanliga Tomater | |
Tillbehör | ||
50 g | Smör | |
1 pc. | Citron | |
1 kg | Potatis Fast | |
1,25 pc. | Gul lök | |
200 g | Rimmad Lax |
Skala och koka potatisen i saltat vatten. Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj en ugnssäker form. Skiva den kokta kalla potatisen. Skala och skiva löken. Varva potatis, lök och lax i ugnsformen.
Äggstanning: Vispa ihop ägg, mjölk, salt och svartpeppar. Tillsätt finhackad dill och häll äggstanningen i formen. Grädda i mitten av ugnen tills äggstanningen har stelnat och ytan fått fin färg, ca 30 minuter.
Kålsallad: Grovhacka vitkålen och skala morötterna. Skär morötter, paprika och tomater i tärningar. Finhacka purjolök och persilja. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål tillsammans med olivolja, vinäger och salt.
Tillbehör: Smält smör i en kastrull och skär citronen i klyftor.
Servera laxpuddingen med skirat smör, citronklyftor och kålsallad.
Näringsvärde: 694 KCAL 43 G PROTEIN 37 G FETT 42 G KOLHYDRATER
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Rimmad Laxfilé Skivad ASC 100g Korshags