Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Riven kokos | |
50 g | Mörk chokladkaka | |
50 g | Smör | |
1 tsp | Vaniljpulver | |
1 tbsp | Sötningsmedel | |
0,5 g | Saffran | |
2 pc. | Ägg |
Smält smöret i en kastrull. Rör ner vaniljpulver, Sukrin och saffran i det smälta smöret. Låt stå och dra en stund.
Blanda äggen och kokosflingorna i en bunke. Rör i smörblandningen i bunken och blanda väl, gärna med händerna.
Forma degen till ca 10 bollar och platta försiktigt till dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 200 grader i ugn i 10 minuter. Låt svalna. Smält chokladen i vattenbad och ringla över choklad på kakorna.