Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Salladsmix | |
Pasta | ||
0,5 dl | Vatten | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Basilika - fryst | |
1 krm | Salt | |
200 g | Mascarpone | |
50 g | Pinjenötter | |
0,5 pc. | Zucchini | |
70 g | Spenat Blad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Strozzapreti | |
0,5 pc. | Citron | |
250 g | Edamamebönor |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv vitlök och skölj och tärna zucchinin. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och basilika så att zucchinin blir fint gyllene. Tillsätt edamamebönor, mascarpone, vatten från den kokande pastan och skal- och citronsaft. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en torr panna.
Sila av pastan och blanda pastan med såsen. Vänd ner spenaten på slutet och lägg upp i skålar. Toppa med de rostade pinjenötterna. Servera med lite sallad vid sidan om.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 649 kcal, 20 g protein, 14 g fett, 77 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria