Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Spenat Hackad Fryst | |
1 tsp | Svartpeppar | |
2 pc. | Gul lök | |
100 g | Mozzarellaost | |
0,25 pc. | Basilika - färsk | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
200 g | Ricottaost | |
1 tsp | Salt | |
200 g | Färska lasagneplattor | |
400 g | Krossade Tomater | |
50 g | Parmesanost | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
400 g | Kycklinglårfile |
Dela kycklingen i bitar. Lägg lite smör eller olja i en stekpanna och lägg i kycklingbitarna och stek dem klara, krydda med salt och lite peppar. Svetta löken och vitlöken i olivoljan i en kastrull i 2 minuter, slå på den krossade tomaten och låt puttra i 20 minuter under omrörning. Smaka av såsen med salt och peppar. Värm spenaten i en kastrull eller micro tills den är helt smält, blanda i rícottaosten och kycklingen, smaka av med salt och peppar. Bred ut pastaplattorna och fördela ut spenatfyllningen i nedre kanten, rulla ihop till jämna rullar och skär cannelonin så att det blir 1 dm långa. Lägg dem bredvid varandra i en ugnsfast form. Häll på tomatsåsen i ett jämt lager över rullarna och fördela ut tomatskivorna och mozzarellaosten över såsen. Avsluta med att strö över parmesanosten och basilikan. Ställ in formen i ugnen på 180 grader i 25 minuter. Servera cannelonin med en sallad och ett gott fullkornsbröd.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant