Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
0,5 pc. | Rödlök | |
324 g | Hamburgerbröd | |
2 pc. | Kvisttomater | |
0,5 dl | Tomatketchup | |
250 g | Romansallat | |
2 tbsp | Senap Ljus | |
Cheeseburgare | ||
1 tbsp | Smör | |
500 g | Nötfärs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
75 g | Västerbottensost | |
1 tsp | Salt | |
Morots- och äppelslaw | ||
250 g | Vanliga morötter | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
125 g | Äpple Royal Gala |
Morots- och äppelslaw: Skala och riv morötterna. Skölj och riv äpplet. Rör ihop tillsammans med yoghurt i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Cheeseburgare: Rör ihop färs, salt och peppar och forma till 4 stycken hamburgare.
Hetta upp smör i en stekpanna och stek burgarna gyllenbruna på båda sidor. Fördela osten över burgarna efter första vändningen, så att den hinner smälta ut över hamburgaren.
Skölj sallad och tomater. Skala löken. Skiva tomaterna och löken, och arrangera tillsammans med salladsblad och hamburgare i hamburgerbröden. Den som vill, smaksätter med ketchup och senap.
Servera burgarna med en stor klick morots- och äppelslaw till.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1