Skip to main content
2. The v-glas
8W Training

2. The v-glas

15 minEasy
544,85 kr
2 portions 59,03 kr per portion
Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff.

Dressing
0,5 tspSesamolja
0,5 pc.Chilipeppar Röd
2 cloveVitlök Vanlig
0,5 pc.Koriander - färsk
1 tbspFärsk ingefära
0,5 krmSalt
0,5 tspHonung Flytande
1 tbspVatten
1 tbspFisksås - Asiatisk
1 pc.Lime
1 tbspRisvinäger
1 tbspRapsolja
Glasnudelsallad
0,5 pc.Isbergssallat
1 dlCashewnötter Saltade
140 gRostbiff i Skivor
70 gGlasnudlar
0,5 pc.Röd Paprika
40 gSalladslök
0,5 pc.Koriander - färsk
0,5 tbspSesamfrö
0,5 pc.Gurka
1 pc.Morötter
Instructions
1

Dressing: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.

2

Glasnudelsallad: Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten. Strimla rostbiffen. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken. Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.

Photo:

Jarda Zaoral