Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
0,5 tsp | Sesamolja | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
0,5 krm | Salt | |
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Vatten | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
1 pc. | Lime | |
1 tbsp | Risvinäger | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Glasnudelsallad | ||
0,5 pc. | Isbergssallat | |
1 dl | Cashewnötter Saltade | |
140 g | Rostbiff i Skivor | |
70 g | Glasnudlar | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
40 g | Salladslök | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 tbsp | Sesamfrö | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Morötter |
Dressing: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.
Glasnudelsallad: Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten. Strimla rostbiffen. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken. Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel