Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Tomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Gurka | |
100 g | Rödlök | |
1 krm | Flingsalt | |
240 g | Laxfilé Fryst | |
200 g | Fetaost | |
2 tbsp | Olivolja | |
200 g | Svarta oliver utan kärnor | |
40 g | Jalapeno Färsk |
Krydda laxen med lite salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och stek laxfiléerna i ca 2 min/sida.
Skär tomat och gurka i bitar. Skala och strimla rödlöken tunt. Skiva eller finhacka jalapeño.
Blanda samman alla grönsaker och smula i fetaost. Tillsätt olja och lite peppar och salt.
Lägg upp salladen på en tallrik och servera tillsammans med stekt lax.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana