Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Myntasallad | ||
125 g | Edamamebönor | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
1 pc. | Gemsallad | |
0,5 pc. | Lime | |
75 g | Sugarsnaps | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Avokado | |
Kyckling | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
300 g | Färsk kycklingfilé | |
Tillbehör | ||
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
30 g | Mandlar |
Sätt ugnen på 175 grader.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor. Hetta upp olja i en stekpanna på medelhög värme. Bryn kycklingen på båda sidor i ca 2 min så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg över dem på ett ugnsfast fat och sätt in i ugnen i ca 15 min.
Myntasallad: Skölj sallad, gurka, sugarsnaps och mynta. Dela salladen i mindre blad. Skiva gurka och sugarsnaps. Grovhacka myntan. Blanda ihop allting i en bunke och tillsätt sojabönor, skal- och limesaft samt olja. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp salladen på ett fat eller direkt på två tallrikar.
Skär avokadon i skivor. Skiva upp kycklingen.
Toppa salladen med kyckling och avokado. Strö över hackade mandlar och ringla över lite yoghurt.
Näringsvärde: 817 kcal. 43 g protein, 37 g fett, 16 g kolhydrater.
Photo:
Emma Mattsson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt