Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Broccolimos | ||
2 krm | Salt | |
25 g | Smör | |
800 g | Broccoli | |
1 dl | Mellanmjölk | |
Laxburgare | ||
1 tbsp | Smör | |
2 pc. | Schalottenlök | |
500 g | Laxfilé | |
1 L | Vatten | |
1 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 tbsp | Ströbröd | |
2 tsp | Salt |
Laxburgare: Koka upp vatten och salt. Lägg i fisken och låt sjuda i ca 8 min. Häll bort kokvattnet och låt fisken svalna.
Broccolimos: Koka broccolin enligt anvisningar på förpackningen.
Laxburgare forts: Skala och finhacka schalottenlöken.
Mosa fisken i en skål och blanda i lökhack, ströbröd, ägg, salt och peppar.
Forma den ojämna smeten till 4 platta biffar.
Hetta upp smör eller olja i en stekpanna och stek biffarna, ca 3 min per sida.
Broccolimos forts: Mixa den kokta broccolin med smör och mjölk, smaka av med salt och peppar.
Servera burgarna med broccolimoset.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria