Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Pinjenötter | |
3 clove | Vitlök | |
200 g | Halloumi | |
1 pc. | Aubergine | |
100 g | Körsbärstomater | |
100 g | Ruccolasallat | |
1 dl | Kalamataoliver | |
1 pc. | Pak choi | |
1 pc. | Zucchini |
Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna. Tärna zucchini och aubergine, finhacka vitlöken. Skär ner pak choien. Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Rör ner tomaterna och låt allt fräsa en stund i hop. Lägg upp på fat och blanda ner ruccolan och oliverna. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen.
Photo:
Åse 56kilo.nu