Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,33 tbsp | Kapris, Hel | |
0,66 dl | Olivolja | |
0,66 tbsp | Vitvinsvinäger | |
1 krm | Salt | |
0,66 kg | Rödbetor Färsk | |
1,33 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar | |
Tillbehör | ||
50 g | Getost, Chevre |
Skölj och koka rödbetorna tills de är mjuka. Skär dem i skivor och lägg i en skål.
Rör ihop en marinad av olivolja, vitvinsvinäger, kapris, pressad vitlök, salt och peppar. Häll över rödbetorna.
Låt smakerna stå och dra en stund innan servering.
Serveringsförslag: Smula över lite fetaost eller getost för en matigare rätt.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria