Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
200 g | Pesto Grön | |
500 g | Laxfilé | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Potatissallad | ||
1 pc. | Dill - färsk | |
125 g | Rädisor | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Sugarsnaps | |
1 tbsp | Olivolja | |
800 g | Potatis Fast | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
62,5 g | Salladslök | |
1 krm | Salt |
Värm ugnen till 175 grader.
Potatissallad: Skölj potatisen och koka i saltat vatten.
Lax: Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i en ugnsfast form och fördela pesto över varje laxbit. Sätt in i ugnen i ca 10-12 min.
Potatissallad: Skölj och skiva rädisor, sugarsnaps och salladslök. Grovhacka dillen.
Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna lite. Blanda sedan potatisen med grönsakerna och dillen. Tillsätt olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera laxen tillsammans med potatissalladen.
Näringsvärde: 731 kcal, 31 g protein, 47 g fett, 43 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria