Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Saltgurka | |
1 pc. | Tomater | |
200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
0,5 pc. | Krispsallat | |
Karamelliserad rödlök | ||
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Smör | |
2 pc. | Rödlök | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Strösocker | |
Burgare | ||
220 g | Veg. Hamburgare | |
1 tbsp | Olivolja | |
Tryffelmajonnäs | ||
0,5 tsp | Tryffelolja | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Majonnäs |
Värm ugnen till 125 grader. Gör 4 st enkelburgare eller 2 st dubbelburgare. Receptet är näringsberäknat på 2 st dubbelburgare.
Karamelliserad rödlök: Skala löken och skär i tunna strimlor. Stek löken i smör på låg värme i ca 10 min. Tillsätt salt och socker och fräs samman. Tillsätt vatten och låt det fräsa ihop.
Tryffelmajonnäs: Blanda majonnäs med tryffelolja, salt och peppar.
Burgare: Stek burgarna i olja i ca 3-4 min/sida.
Tillbehör: Värm bröden i ugnen om du vill ha dem lite varma. Skölj salladsblad. Skölj och skiva tomat. Skiva 1-2 saltgurkor.
Montering: Fördela tryffelmajonnäs på underdelen av varje bröd. Lägg på ett salladsblad, burgare, tomatskivor och gurkskivor. Toppa med karamelliserad rödlök och lägg på överdelen av hamburgerbrödet. Servera burgarna med extra saltgurka vid sidan av.
Näringsvärde: 1105 kcal, 26 g protein, 74 g fett, 77 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria