Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Tacochips | |
0,5 tsp | Salt | |
1 krm | Cayennepeppar | |
275 g | Mjukost | |
2 dl | Riven Ost | |
1 tbsp | Smör | |
225 g | Ananas i Fruktkonserver | |
600 g | Fläskfile Färsk | |
230 g | Tacosås | |
3 pc. | Vanliga Tomater |
Sätt ugnen på 225°. Putsa och skär fläskfilén i tärningar. Bryn köttet i smöret ca 5 min. Strö över kryddmixen. Låt ananasen rinna av och skär den i mindre bitar. Tärna tomaterna.
Lägg tacochipsen i en smord ugnssäker form. Fördela fläskfilé, ananas och tomater ovanpå. Strö över salt och peppar. Klicka på mjukost och tacosås. Strö över den rivna osten.
Gratinera mitt i ugnen 10-15 min tills osten fått fin färg.
Servera gratängen med en klick lätt creme fraiche och en sallad av isbergssallad, gurka, majs och rödlök.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria