Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
3 tbsp | Rapsolja | |
300 g | Grönkål | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 160 grader.
Skär bort stammen på grönkålen och skär bladen i stora bitar. Skölj bladen, lägg dem på en handduk och torka bort vattnet ordentligt. Lägg grönkålsbladen i en bunke och tillsätt olja och en nypa salt och peppar. Massera grönkålen ordentligt.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och strö ut grönkålen så att den ligger glest. Rosta i två omgångar ca 15 min.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita (skål): Anna Wadle
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt