Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Tamarisoja | |
320 g | Färsk kycklingfilé | |
0,5 tsp | Vitlökspulver | |
140 g | Broccoli Färsk | |
Het majonnäs | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Tabasco | |
1 dl | Majonnäs |
Het majonnäs: Blanda alla ingredienser för den heta majonnäsen i en liten skål.
Kyckling: Hetta upp olja i en stor stekpanna eller wok på medelhög värme. Stek kyckling tillsammans med vitlök och peppar i några minuter tills kycklingen blir gyllenbrun.
Lägg i broccoli och soja. Rör ihop och stek i några minuter. Broccolin ska fortfarande vara krispig.
Häll upp i portionsskålar och servera tillsammans med majonnäsen på sidan om.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitlökspulver 49g Santa Maria