Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
2 tsp | Rapsolja | |
3 tbsp | Röd Currypasta | |
400 g | Vannameiräkor | |
1 pc. | Zucchini | |
200 g | Sockerärta Färsk | |
2 dl | Jasminris | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
300 ml | Kokosmjölk | |
0,5 dl | Vatten |
Tillbehör: Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
Currygryta: Skiva löken och fräs den några minuter i oljan tills löken mjuknat.
Dela zucchinin i kuber och riv ingefäran. Vänd ner zucchini, ingefära och röd currypasta i stekpannan, bland ihop och stek tillsammans med löken i 2-3 minuter.
Skär sockerärtorna i mindre bitar. Tillsätt sockerärtorna och vattnet till grönsaksfräset och låt koka tills vattnet dunstat, rör om under tiden.
Häll i kokosmjölken och rör om, låt koka upp.
Tillsätt räkorna och låt koka i ca 2 minuter, tills räkorna är helt genomkokta och har rosa färg. Servera tillsammans med ris.
Photo:
Kerstin Eriksson