Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
20 g | Parmesanost | |
1 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Standardmjölk | |
10 g | Sardeller | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
100 g | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
260 g | Färsk kycklingfilé | |
250 g | Romansallat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Gurka | |
240 g | Plommontomater |
Dressing: blanda ihop äggula, vitlök, vinäger, mjölk och finhackade sardeller.
Tillsätt oljan lite i taget och vispa samtidigt. Blanda ner osten och smaka av med salt och peppar.
Sallad: Stek kycklingen och krydda med salt och peppar.
Skölj salladen och skär i mindre bitar.
Skär tomaterna i två delar på mitten och skiva löken sedan är det dags att montera ihop salladen med kyckling och ringla över dressingen.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko