Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vegansk köttfärssås | ||
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Strösocker | |
100 g | Stjälkselleri | |
0,5 tsp | Salt | |
2 tsp | Timjan - torkad | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
2 tsp | Torkad oregano | |
780 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 clove | Vitlök | |
2,5 dl | Vatten | |
100 g | Morötter | |
1,5 tbsp | Tomatpuré | |
1,5 tbsp | Lantbuljong | |
1,5 dl | Belugalinser | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
Tillbehör | ||
280 g | Spaghetti | |
0,5 pc. | Basilika - färsk |
Vegansk köttfärssås: Skala och finhacka gul lök och vitlök. Hacka blekselleristjälk och grovriv morötter. Fräs lök, vitlök, morot och blekselleristjälk mjukt på låg värme i olja.
Tillsätt linser och fräs i ca 2 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och låt småkoka under lock tills linserna är klara (ca 20-25 min). Späd med lite mer vatten om det behövs.
Tillbehör: Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen. Hacka färsk basilika och servera tillsammans med pasta och vegansk köttfärssås.
Photo:
Anna Winér
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta