Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Blomkålsrisotto | ||
1 tbsp | Fiskfond | |
0,5 g | Saffran | |
250 g | Sparris Färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
50 g | Riven Parmesanost | |
800 g | Blomkål Färsk | |
1 tbsp | Smör | |
170 g | Räkor i Lake | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Sallad | ||
75 g | Sugarsnaps | |
150 g | Gurka | |
35 g | Färsk bladspenat |
Blomkålsrisotto: Finhacka blomkålen eller mixa den i en matberedare till ett smul. Strimla sparrisen i lite sneda bitar på längden.
Fräs blomkålssmul och sparris i smör och olja i en stekpanna i ca 3-4 min. Tillsätt saffran och fräs ytterligare 2 min. Tillsätt fiskfond och vinäger och fräs ihop.
Vänd ner riven ost och avrunna räkor. Smaka av med salt och peppar.
Sallad: Dela sugarsnapsen på längden och tärna gurkan. Blanda med spenaten i en skål.
Servera blomkålsrisotton tillsammans med sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 504 kcal, 44 g protein, 22 g fett, 25 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1