Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Palsternacka | |
200 g | Rödbetor | |
2 krm | Timjan - torkad | |
1 tbsp | Örtsalt | |
800 g | Kidneybönor | |
0,5 tbsp | Gräslök - torkad | |
1 tsp | Vitlök Torkad i Burk | |
1,5 tbsp | Svartpeppar | |
1 krm | Körvel | |
100 g | Rotselleri | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
150 g | Färska champinjoner | |
150 g | Morötter | |
300 g | Grovlimpa | |
2 tsp | Chilipulver | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Persilja - torkad | |
3 dl | Gräddfil | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Smör |
Strimla morötterna. Finfördela palsternacka, rotselleri och rödbetor. Skiva champinjoner. Hacka löken. Se till att spadet rinner av från bönorna.
Fräs rotfrukterna, löken, champinjonerna och vitlöken i matfettet i ca 5 min. Tillsätt grönsaksbuljong (receptet anger antal tärningar), kryddor, krossad tomat och bönor. Låt koka 5-8 min.
Servera med grovt bröd och gräddfil.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Krossade Tomater 390g Garant