Skip to main content
Vegetarisk Chili con Carne

Vegetarisk Chili con Carne

40 minEasy
483,90 kr
4 portions 56,09 kr per portion
Vegetarisk Chili con Carne

200 gPalsternacka
200 gRödbetor
2 krmTimjan - torkad
1 tbspÖrtsalt
800 gKidneybönor
0,5 tbspGräslök - torkad
1 tspVitlök Torkad i Burk
1,5 tbspSvartpeppar
1 krmKörvel
100 gRotselleri
0,5 pc.Grönsaksbuljong
150 gFärska champinjoner
150 gMorötter
300 gGrovlimpa
2 tspChilipulver
400 gKrossade Tomater
1 tbspPersilja - torkad
3 dlGräddfil
1 pc.Gul lök
2 tbspSmör
Instructions
1

Strimla morötterna. Finfördela palsternacka, rotselleri och rödbetor. Skiva champinjoner. Hacka löken. Se till att spadet rinner av från bönorna.

Fräs rotfrukterna, löken, champinjonerna och vitlöken i matfettet i ca 5 min. Tillsätt grönsaksbuljong (receptet anger antal tärningar), kryddor, krossad tomat och bönor. Låt koka 5-8 min.

Servera med grovt bröd och gräddfil.