Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dekoration | ||
125 g | Blåbär | |
250 g | Jordgubbar Färska | |
2 dl | Pärlsocker | |
Chokladbollssmet | ||
0,5 dl | Starkt kaffe | |
400 g | Smör | |
4 dl | Florsocker | |
7,5 dl | Havregryn | |
0,5 dl | Riven kokos | |
1,5 dl | Kakao |
Chokladbollssmet: Låt smöret bli rumstempererat.
Blanda ihop smör med florsocker.
Mixa havregryn i en mixer och tillsätt kakao, kaffe och riven kokos. Blanda ihop havregrynsblandningen med smöret till en jämn smet.
Klä en springform med plastfolie. Fyll formen med 2/3 av chokladbollssmeten, täck med plastfolie och ställ in i kylen minst 30 min.
Dekoration: Gör chokladbollar av resen av chokladbollssmeten och rulla i pärlsocker. Låt chokladbollarna stå i kylen ca 15 min. Halvera jordgubbar.
Montering: Tag ut tårtan ur formen och lägg på ett tårtfat. Dekorera med chokladbollar, jordgubbar, blåbär och lite pärlsocker. Klart att servera!
Photo:
Nurlan Emir
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant