Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Botten | ||
4 dl | Dadlar Torkade | |
1 dl | Kakao | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Kokosolja | |
0,5 tsp | Vaniljpulver, 1 st | |
Servering | ||
1 dl | Paranötter | |
125 g | Hallon Färska | |
Fyllning | ||
2 dl | Paranötter | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Kakao | |
1,5 dl | Kokosolja |
8–10 bitar:
Börja med botten. Mixa alla ingredienser till en jämn deg. Platta ut i en liten form med löstagbar kant. Mixa alla ingredienser till fyllningen tills du har en flytande, brun olja/kräm. Häll upp fyllningen i formen, ovanpå botten. Ställ i frysen i minst en timme. Garnera med paranötter om du vill förstärka nötsmaken eller fina bär om du vill ha en frisk brytning.
Om du har svårt att få kakdegen att hålla ihop, tillsätt någon extra dadel, en matsked vatten och kanske lite extra kokosolja.
Photo:
Ulrika Pousette
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt