Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
6 pc. | Schalottenlök | |
1 tbsp | Ättika | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
20 g | Ansjovisfiléer | |
1,5 kg | Fransyska & Nötstek | |
1 tsp | Vitpeppar Hel | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
5 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Lagerblad | |
0,25 tsp | Kryddpeppar Hel | |
3 tbsp | Gelé Rönnbär |
Salta och peppra köttet och bryn i en gryta. Lägg i grönsaker och kryddor och häll på ättika och vatten så att det knappt täcker. Låt sjuda under lock i ca 11/2 timme, vänd köttet några gånger. ? Ta upp köttet och låt det vila medan såsen reds till. Sila över stekskyn i en kastrull och koka ner till hälften, häll i grädden och låt småkoka i 5 min, smaka av med rönnbärsgelé, tomatpuré och eventuellt ansjovisspad. Servera med hasselbackspotatis, rönnbärsgelé och inlagd gurka.