Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Gröna Linser Förkokta | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 tbsp | Potatismjöl | |
3 tbsp | Balsamvinäger | |
300 g | Morötter | |
120 g | Syltlök | |
1 dl | Persilja - färsk | |
1 clove | Vitlök | |
180 g | Baguette | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Lagerblad | |
300 g | Falukorv | |
3 dl | Vatten | |
20 g | Bacon Skivat | |
200 g | Gul lök |
Skär morötter, lök och bacon i små tärningar, låt småfräsa i oljan ett par minuter. Tillsätt buljongtärning, lagerblad och vatten, låt koka 5 minuter. Häll i konserverade linser, korv och pressa i vitlök. Låt småkoka ett par minuter. Red eventuellt av med potatismjöl utrört i vatten. Droppa över med balsamvinäger, garnera med syltlök och persilja. Servera med baguette.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta