Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
1 L | Apelsinjuice | |
1 tbsp | Smör | |
4 pc. | Kvisttomater | |
280 g | Bacon Skivat | |
70 g | Leverpastej | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 pc. | Ägg | |
4 pc. | Formfranska | |
200 g | Prinskorv | |
200 g | Färska champinjoner |
Stek baconet utan smör i en teflonstekpanna. Låt det rinna av. Halvera stora svampar och stek dem i smör. Salta och peppra. Gör små snitt i ändarna på prinskorven och stek dem i smör på medelvärme till fin färg. Stek äggen. Halvera tomaterna och stek dem. Rosta brödet och servera med leverpastej och gurka. Servera brunchen med te och juice.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria