Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
70 g | Jordnötssmör | |
3 tbsp | Kokosolja | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
25 pc. | Knäckformar | |
1 krm | Flingsalt |
Placera ut små knäckformar i en form.
Smält hälften av chokladen med 1 tsk kokosolja i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten i en kastrull). Fördela den smälta chokladen i formarna med en sked eller med hjälp av en doseringstratt.
Ställ in i frysen i 15 min. Diska inte ur skålen den ska användas igen.
Smält jordnötssmöret och 2 msk kokosolja i en ny bunke i vattenbadet. Fördela lite jordnötssmör över chokladen i formarna. Ställ in i frysen igen i 15 min.
Smält resten av chokladen med 1 tsk kokosolja i chokladbunken i vattenbadet. Fördela den smälta chokladen över jordnötssmöret i formarna och ställ in i frysen i 2 min. Strö sedan över lite flingsalt på varje pralin. Ställ in i frysen i 15 min.
Förvara pralinerna i en burk med lock i kylen eller i frysen.
Photo:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt