Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Havrebiffar | ||
200 g | Havreburgare | |
1 tbsp | Olivolja | |
Broccolisallad | ||
75 g | Valnötter | |
2 pc. | Äpple Royal Gala | |
625 g | Broccoli Färsk | |
62 g | Salladslök | |
1 dl | Bulgur | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Dressing | ||
3 krm | Svartpeppar Malen | |
3 krm | Salt | |
2,5 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 dl | Vegansk majonnäs | |
2,5 tbsp | Strösocker |
Havrebiffar: Blanda samman havreburgarmixen enligt anvisning på förpackningen och låt den svälla.
Dressing: Rör ihop majonnäs, vitvinsvinäger, strösocker, salt och svartpeppar i en skål.
Broccolisallad: Koka gryn enligt anvisning på förpackningen. Spola grynen kalla i ett durkslag.
Skär broccolin i mindre buketter. Skala stammen och skär den i tunna skivor. Tärna äpplet och strimla salldslöken. Grovhacka valnötterna. Blanda samman alla ingredienser i en skål.
Blanda broccolisalladen med grynen och dressingen ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
Havrebiffar: Forma biffar av havreburgarmixen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna ca 5 min/sida. Servera biffarna tillsammans med broccolisalladen.
Näringsvärde: 867 kcal, 19 g protein, 54 g fett och 68 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko