Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Sirap Agave | |
2 tsp | Rapsolja | |
100 g | Valnötter | |
0,25 pc. | Dill - färsk | |
500 g | Brysselkål | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
2 tsp | Senap Grovkornig | |
3 krm | Salt | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk |
Brysselkålssallad: Koka upp saltat vatten i en kastrull. Koka Brysselkålen mjuk i ca 2 min.
Sila av vattnet och låt brysselkålen kallna.
Blanda olja, vit balsamvinäger, senap, finhackad dill, finhackad gräslök, salt och peppar i en skål.
Dela brysselkålen på mitten och blanda med senap- och örtdressingen i skålen.
Rosta valnötterna i olja i 1 min. Tillsätt agavesirap och blanda om.
Lägg upp brysselkålen i en vacker skål och toppa med de kanderade valnötterna.
Servera som ett tillbehör på julbordet.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt