Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Veganmajonnäs | ||
2 dl | Rapsolja | |
2 tbsp | Kikärtor | |
1 krm | Salt | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
0,5 krm | Strösocker | |
Rödbetssallad | ||
370 g | Rödbetor Skivade | |
1 pc. | Äpple Granny Smith | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
2 tsp | Dijonsenap | |
2 dl | Havrefraiche |
Veganmajonnäs: Blanda 2 msk kikärtsspad, dijonsenap, vitvinsvinäger och socker i en hög bunke.
Tillsätt rapsolja sakta i en tunn stråle medan du mixar intensivt med en stavmixer eller elvisp tills du får en tjock krämig majonnäs.
Smaka av med salt och peppar och blanda om försiktigt.
Rödbetssallad: Tärna rödbetor och äpple. Skala och finhacka rödlök. Blanda i en skål med havrefraiche, dijonsenap, 1 dl veganmajonnäs, salt och peppar.
Lägg upp i en glasburk eller i en skål och servera på julbordet.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Äpple Granny Smith 6-pack Klass1