Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Picklad rödlök | ||
2 dl | Strösocker | |
1 dl | Ättiksprit | |
2 pc. | Rödlök | |
3 dl | Vatten | |
Topping | ||
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Riven Cheddarost | |
200 g | Tortillachips | |
230 g | Tacosås | |
360 g | Vegetarisk Färs | |
150 g | Fetaost |
Blanda ättika, vatten och socker i en bunke eller hög skål. Rör tills sockret löst sig. Skiva rödlöken i tunna skivor. Lägg ner rödlöken i lagen och blanda. Häll över i en tättslutande burk, förvara svalt.
Lägg ut nachochips på en plåt med bakplåtspapper.
Fördela färs, riven cheddar, smulad fetaost och tacosås över chipsen och gratinera i ugn, 200 grader ca 15 minuter.
Toppa sedan med crème fraiche, picklad lök och finhackad chilipeppar.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana