Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Citron | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Rosmarin - färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 dl | Ströbröd | |
100 g | Smör | |
1 tbsp | Flingsalt | |
1,3 kg | Lammracks | |
1 pc. | Bladpersilja - färsk |
Mixa persilja, rosmarin, citronskal, skalad vitlök, flingsalt, svartpeppar och smör i en matberedare till en jämn smet. Rör ner ströbrödet och bred på lammracksen.
Grilla racksen i mitten av ugnen, 175 grader, 15-20 minuter, eller till önskad innertemperatur 55-58 grader. (vid 55 grader är köttet fortfarande rosa.)
Photo:
Ewa K. Andinsson
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt