Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1,5 dl | Vatten | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Köp hem | ||
400 g | Penne | |
4 dl | Creme Fraiche - Parmesan & Vitlök | |
400 g | Pastasås Basilika | |
400 g | Kycklingfärs | |
190 g | Pesto Grön |
Värm ugnen till 200 grader.
Koka pastan i saltat vatten med 2 min kortare koktid än anvisningen på förpackningen.
Skala och finhacka lök.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingfärsen genomstekt. Tillsätt lök och stek i ytterligare några minuter. Tillsätt salt, peppar, pastasås och 1 dl vatten och låt såsen puttra i 5 min.
Vispa samman creme fraiche, pesto och 0,5 dl vatten i en bunke.
Sila av pastavattnet.
Varva pestosås, pasta och kycklingfärssås i tre lager i en ugnsfast form. Avsluta med pestosås. Gratinera pastagratängen i ugnen i ca 20 min. Servera gärna med en god sallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant